Месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България.

...
 Месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България.
Коментари Харесай

Джони Деп на портокалов джин, вино, бира и шампанско в България

 Месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България. Супергрупата ще свири в „ Арена София “ на 12 юни. Организаторите към този момент се приготвят за условията на звездите. Безспорно най-голямата звезда, която ще забележим за първи път в България, е Джони Деп.

 

Актьорът от „ Карибски пирати “ е изискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специфични условия, единствено чака да няма чушки в храната му.

 

Най-важното условие от страна на Алис Купър е да има заредени най-малко 3 списания за четене, голям брой и друг чай, както и разнородни безалкохолни питиета, за които категорично е упоменато да не са с портокалов усет, както и малко вино.

 

Рок легендата държи да има и селекция от сирена на дребни порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му стремежи е избрана марка чипс, която да е само с усет на чедър.

 

Джо Пери, от Аеросмит пък е единственият от групата, който не желае алкохол. Той има условия за специфичен комплект разнообразно кафе.

 

За групата:

 

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp основават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум “Rise ”(2019), който включва синглите " Heroes ", " The Boogieman Surprise " и " Who’s Laughing Now ”.

 

Американската супергрупа Hollywood Vampires е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash(Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

 

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023г. встоличната зала „ Арена София “. Билетите влизатса в продажбав мрежaта наEventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК,Технополис и Български пощи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР